Студенти-філологи долучилися до фестивалю «Французька весна в Україні»

26 квітня 2019 року

24 квітня в рамках проведення 16-о фестивалю «Французька весна в Україні» асистенти кафедри романо-германських мов і перекладу Загорулько М. О. та Мазепова Ю. С. разом із студентами групи ФілА-18005б  відвідали відкриття виставки та  презентацію книг Марі-Лор Крюші, що проходять цими днями  на базі Французького інституту в Україні. Також у виставковому просторі «Orthodox» були  представлені графічні роботи останніх років від студії CRUSCHIFORM, заснованої Марі-Лор в 2007-му році. Студенти та викладачі зустрілися безпосередньо з самою французькою ілюстраторкою й письменницею, яка що недавно завітала до України. На зустрічі студенти мали змогу поспілкуватись з авторкою про актуальні проекти, деталі та технічні нюанси роботи над творами та обговорити багато іншого.

CRUSCHIFORM – це творчий псевдонім Марі-Лор Крюші. Водночас ілюстраторка, графічний дизайнер і художній керівник. Марі-Лор співпрацює з кількома видавництвами книг та періодичних видань, з ілюстрованими журналами та з брендами класу «люкс».

 

 

 

 

 

У книзі «Колорама» Cruschiform запрошує нас у казкову подорож до країни кольорів: ліловий, колір шкури лева, хутра полярного ведмедя, молочно-білий, колір цукрової вати, квітки сакури, небесно-блакитний, колір солі… Під час подорожі ми дізнаємося про секрети цих відтінків, які нас захоплюють. Звідки походить колір індиго? Для чого потрібен коричневий мумії? Що спільного між полуницею та осіннім листям?

Цей чудовий своєрідний каталог відтінків дає нам змогу побачити, узнати і помріяти про поетичний всесвіт кольорів завдяки ретельно підібраним автором 133 відтінкам.

 

Гра «Колорама», створена на основі книги, знайомить, розважає і навчає за допомогою нюансам кольорів ... Переможцем стає той, хто першим збере шість ілюстрованих карт, що відповідають його шести «Відтінкам кольорів». Дати правильні відповіді на питання картки «Колорами» буде недостатньо: вам також доведеться вдаватися до хитрощів ... Гра, яка зберігає багато сюрпризів!

Загорулько М. О., Мазепова Ю. С.,
асистенти кафедри романо-германських мов і перекладу


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook