Команда майбутніх екологів НУБіП України – призери у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія»

15 квітня 2019, 9:35

З перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія» повернулася команда НУБіП України, яку представляли студенти 4 курсу спеціальності «Екологія» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Любов Рудченко, Діна Рацун, Тетяна Курочка, під керівництвом доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю Віти Строкаль.

Завдяки високому професіоналізму науково-педагогічних працівників екологічних кафедр у підготовці майбутніх екологів з фахових дисциплін, команда НУБіП України вперше посіла І місце серед 16 команд закладів вищої освіти України у змаганнях з агроекології.

Також, серед 50 учасників Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Агроекологія», студентка з команди Любов Рудченко стала переможницею в індивідуальному заліку, отримавши диплом третього ступеня. Вона проявила високі теоретичні знання з екологічної оцінки агроландшафтів та обґрунтувала модель виробництва екологічно безпечної продукції у сільській місцевості. Призерами у творчому конкурсі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія» стали студенти 4 курсу спеціальності «Екологія» Тетяна Курочка та Діана Рацун.

Висловлюємо вдячність колективам екологічних кафедр факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за їх якісну фахову підготовку студентів до майбутньої професійної діяльності у екологічній сфері, за їх професіоналізм та підтримку.

 

Віта Строкаль, керівник групи, доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю НУБіП України

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook