Безкоштовний навчальний курс НАССР

10 квітня 2019 року
Онлайн

 В Україні стартує безкоштовний навчальний курс, присвячений особливостям впровадження НАССР в Україні:
✅ Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:
– що таке нове харчове законодавство України;
– що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
– хто такі оператори ринку;
– що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
– що таке НАССР та як його правильно читати.
Курс стане у пригоді усім – представники бізнесу дізнаються, які нові вимоги тепер ставляться перед ними, фахівці державного сектору в харчовій галузі отримають пояснення їхньої рутинної роботи у цікавій манері. А кожен українець зможе довідатись, як отримати безпечний харчовий продукт.
‼ Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланням:
https://courses.prometheus.org.ua/…/course-v1:MinAgro…/about
❗Реєстрація стартує о 12:00 8 квітня 2019 року

http://minagro.gov.ua/uk/node/27024

https://www.youtube.com/watch?v=sff7remF3M0#action=share

Цей курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Ви довідаєтесь про сучасне виробництво та обіг харчових продуктів за допомогою розгляду та аналізу кращих світових практик.

Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) – міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками пов’язаними із безпечністю харчових продуктів. НАССР – це система управління, в якій безпечність харчових продуктів досягається шляхом аналізу та контролю небезпечних факторів хімічного, мікробіологічного та фізичного походження, починаючи від сировини до обігу та споживання готової продукції.

Сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєннями споживачів, а й удосконалити продукти та процеси компанії.

Онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» розроблено, створено та впроваджується в рамках Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Курс стане у нагоді усім – представники бізнесу дізнаються, які нові вимоги тепер ставляться перед ними, фахівці державного сектору в харчовій галузі отримають пояснення їхньої рутинної роботи у цікавій манері. А кожен українець зможе довідатись, як отримати безпечний харчовий продукт.

ТЕМАТИКА КУРСУ
Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?
Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням? Програми-передумови.
Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook