Воркшоп в 1991 Civic Tech Center.

31 березня 2019 року
Отримати грант для проекту — це як підкорити Еверест: усі мріють про це, але не кожен може дійти до вершини. Як знайти гроші, пройти усі 9 кіл пекла подачі грантової заявки та вижити?
31 березня 2019 року доценти кафедри земельного кадастру Наталія Бавровська та Ольга Тихенко  відвідали 8-годинний інтенсив з грантового фінансування, де розібрали критерії відбору проектів, розглянули основні пункти заявки.
 
Спікерами  воркшопу були Олеся Мальована — Chapter Director міжнародної організації Startup Grind, співорганізатор TEDx та Pecha Kucha Conference, ментор та член журі хакатонів та стартап батлів. Олеся пройшла навчання з підготовки грантових проектів в Foundation Central European Academy Studies and Certification, та детально розповіла про: програмну діяльність фондів ЄС та їх зорієнтованість на Україну; як сформулювати концепцію та визначити цільову групу проекту; як правильно сформулювати мету, завдання та методи виконання проекту.
Ксенія Калина — проектний менеджер національного бюро програми ЄС Креативна Європа в Україні. Вона розповіла про: грантову програму "Креативна Європа", на що потрібно звертати увагу при написанні заявки, розповіла про типові помилки, які краще не повторювати, а також навела приклади проектів. 
Надія Конащук — координатор по роботі з донорськими організаціями в найгучнішій реформі України – ProZorro.Вона розповіла: як реалізувати грантовий проект та вижити, поділилася основними принципи взаємодії Prozorro з донорами, як краще знаходити підтримку для свого проекту.
 Ольга Боришкевич, завідувач навчальної лабораторії
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook