В НУБіП України підвищують кваліфікацію хіміки-токсикологи та керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби України

12 березня 2019 року

 

     З 12 лютого 2018 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямками «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби» і «Лікарі ветеринарної медицини-токсикологи».


    Перше заняття провела директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць на тему «Освіта дорослих: реалізація освітніх програм та послуг в системі післядипломної освіти». Після дискусії Марія Михайлівна провела профорієнтаційну роботу, зокрема розповіла про можливість вступу до університету на програми підготовки з наданням другої вищої освіти та представила магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної освіти, зокрема "Управління інноваційною діяльністю", "Дорадництво" та "Публічне управління та адміністрування". Було акцентовано увагу, що НУБіП України залишився єдиним університетом, який проводить післядипломну підготовку лікарів ветеринарної медицини за державним замовленням.

       Наступне заняття на тему «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки» провів декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський. Слухачів було ознайомлено з новим освітнім курсом розвитку університету та перевагами навчання в НУБіП України. Наголошено, що факультет ветеринарної медицини веде підготовку за двома спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 
       Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Григорій Бойко наголосив на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.

 

Григорій Бойко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook