Кафедра економічної кібернетики продовжує свою профорієнтаційну роботу.

1 березня 2019 року

28.02.19  завідувач кафедри економічної кібернетики Андрій Скрипник та доцент кафедри Тетяна Коваль завітали  до однієї з найкращих шкіл Голосіївського району – ліцею “Голосіївський” №241, де зустрілись з керівництвом, вчителями та учнями 11 класів.

В ході дружньої зустрічі були висвітлені переваги навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування.
Учням розповіли, зокрема, про факультет інформаційних технологій та можливості навчання на ньому, про співпрацю з ІТ-компаніями та міжнародну співпрацю.
 Завідувач кафедри Андрій Скрипник зазначив про особливості навчання за освітньою програмою "Економічна кібернетика" та можливості майбутнього працевлаштування після закінчення університету.
1.03.2019 наш факультет зустрічав учнів фізико-математичного класу ліцею “Голосіївський” №241, де вони змогли ознайомитись з можливостями та умовами навчання  в НУБіП України.
У своєму виступі на зустрічі декан факультету інформаційних технологій  Олена Глазунова  представила  спеціальності, які майбутні абітурієнти зможуть здобувати у нашому університеті та переваги навчання у ньому, проінформувала школярів про підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань із загальноосвітніх предметів, предметні олімпіади, які проводяться в університеті, про систему електронного навчання, мережеві, серверні та хмарні технології
Завідувач кафедри Андрій Скрипник зацікавив учнів своєю презентацією про ігровий погляд на життя  та деревом рішень  майбутнього абітурієнта.
Була організована екскурсія по ознайомленню з матеріально-технічною базою факультету інформаційних технологій
Школярі отримали прекрасні враження і були дуже задоволені.  Майбутні абітурієнти були запрошені на дні відкритих дверей університету та факультету інформаційних технологій.
Засвідчуємо щиру подяку за допомогу в організації заходу заступнику директора з науково-методичної роботи Михайленко Ірині Олексіївні та класному керівнику 10-А класу Боженко Софії Іванівні ліцею “Голосіївський” №241.
Доцент кафедри економічної кібернетики
Тетяна Коваль
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook