Викладачі кафедри взяли участь у проведенні І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво та виноградарство»

27 лютого 2019 року

На агробіологічному факультеті відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво та виноградарство». У заході взяли участь бакалаври третього і четвертого курсів та магістри першого року навчання.

Програма олімпіади складалася з 2 частин: теоретичної (55 тестових завдань різних тематик і складності з дисциплін плодівництво, овочівництво та закритого ґрунту) і практичної (розпізнавання насіння овочевих культур). У підготовці і проведенні олімпіади взяли участь викладачі кафедри овочівництва і закритого грунту та кафедри садівництва - Василь Гонтар, Юрій Слєпцов, Юрій Андрусик, Наталія Шевчук та Віра Кутовенко.

За результатами всіх турів найкращі результати продемонстрували:

1 місце Олексій Кононенко, студент 4 курсу

2 місце Дар’я Терещенко, студентка 3 курсу

3 місце Єлизавета Лотицька, студентка 3 курсу

3 місце Чеботар В’ячеслав, студент 3 курсу СТ.

 

Вітаємо наших переможців!!!

Бажаємо їм достойно представити НУБіП України в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Садівництво і виноградарство», яка відбудеться 16-18 квітня на базі Уманського національного університету садівництва.

 

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook