Відкрите заняття викладача історії

21 лютого 2019 року
21 лютого Підгурська Іллона Сергіївна провела відкрите заняття  з предмета «Історія: Україна і світ» на тему: «Утвердження комуністичного і тоталітарного режиму в СРСР»  у групі 104 – М. У  ході заняття викладач продемонструвала глибокі знання з предмета, вміння використовувати інформаційно-комунікаційні  технології навчання та інтерактивні методи («Проект», «Асоціативний кущ», «Інтерактивна гра», «Моя скарбниця»), технології випереджаючого навчання з метою розвитку критичного мислення студентів та глибокого засвоєння ними навчального матеріалу. 
           Особливий інтерес  у студентів і присутніх на занятті колег викликали  завдання «Історична довідка»,  робота з історичними джерелами, записані спогади очевидців про голодомор 1932 – 1933 років. Використовуючи документи,  переконливі історичні факти, наводячи приклади з  української літератури і правознавства, викладач здійснювала моральне й патріотичне виховання молоді.
          Студенти групи 104 – М виявили високий і достатній рівень знань раніше вивченого матеріалу, вміння працювати в групах  при виконанні  індивідуальних проектних завдань.
           Викладач Підгурська І.С.  провела відкрите заняття на високому науково-методичному рівні.

                                                                                                                                                                                                                               Алла Заболотна, методист 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook