ПРЕДСТАВНИКИ КОНСАЛТИНГОВОЇ КОМПАНІЇ НІМЕЧЧИНИ ЗАВІТАЛИ НА ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

20 лютого 2019 року

На запрошення керівництва факультету ветеринарної медицини і науково-дослідного інституту здоров’я тварин днями до нас завітав Александер Пердоні, консультант з питань сільського господарства і розвитку сільської місцевості компанії GFA Consulting Group GmbH (м. Гамбург, Німеччина).
Александр Пердоні представив компанію GFA, можливі шляхи співпраці, фінансування комерційних проектів та їх спільної реалізації.
Декан факультету ветеринарної медицини, академік НААН України Микола Цвіліховський розповів про структуру факультету ветеринарної медицини, напрацювання співробітників і їхні досягнення, досвід міжнародної співпраці, у тому числі і у рамках міжнародних проектів, а також про спільну роботу з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів, зокрема, над актуальними питаннями розробки законодавчих питань з питань ветеринарної медицини, освіти і науки.


Основною темою даної зустрічі стало обговорення можливостей співпраці у відповідності до поданої проектної заявки «Improvement of legislation, control and awareness in food safety, animal health and welfare in Ukraine» («Удосконалення законодавства, контроль та інформованість з питань безпеки харчових продуктів, здоров'я та добробуту тварин в Україні») на конкурс проектів, що фінансуються за кошти Європейського Союзу.
Директор Науково-дослідного інституту здоров’я тварин, доктор ветеринарних наук Дмитро Засєкін акцентував увагу гостя на актуальних питаннях ветеринарної медицини сьогодення: здоров’ї і благополуччі сільськогосподарських тварин, важливих питаннях виробництва сільськогосподарської продукції, наприклад, органічної.


За результатами зустрічі було напрацьовано механізм співпраці і подальші кроки у подачі проектної заявки та роботи над проектом. Сподіваємось на співпрацю з реалізації проекту!

Марина Галат,
керівник міжнародних програм
факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook