До уваги всіх науково-педагогічних працівників та студентів юридичного факультету!

14 грудня 2018 року

У зв’язку з підвищенням захворюваності на кір у столиці, та поодинокими випадками захворювання у нашому університеті у 6-му навчальному корпусі та 4-му гуртожитку, тобто місцях навчання і проживання студентів юридичного факультету, задля забезпечення санітарного та епідеміологічного забезпечення здоров’я приймається ряд заходів.

Так, у профілактичних цілях проводитиметься щоденний огляд шкіри, слизових оболонок та контроль температури. З симптоми захворювання потрібно негайно звернутися до лікаря. Для контролю над ситуацією посилено санітарно-гігієнічні заходи: частіше проводяться вологі прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів, провітрюються приміщення, використовуються УФ-випромінювачі.

Ще одним застережним заходом для працівників та студентів, які не хворіли на кір і не отримали вакцинацію та ревакцинацію проти нього може бути вакцинація, яка проводиться суто за згодою.

І пам’ятаймо: панікувати тут не потрібно, адже у більшості випадків висока температура означає банальну простуду, потрібно бути максимально уважним і дотримуватися всіх застережних заходів задля здоров’я свого і своїх колег по навчанню та сусідів по гуртожитку.

                                                                                                                                                                                                                 Адміністрація

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook