Дозвілля студентів економістів: традиція проведення квест-ігор продовжується

26 листопада 2018 року

Ми знову і знову намагаємося здивувати наших студентів різноманіттям заходів у нашому гуртожитку. Mafia - гра з детективним сюжетом , де кожен відіграє свою роль. Тож саме до цієї гри ми залучили наших студентів.
Місцем проведення була читальна зала 10-го гуртожитка. З кожного столу доносився щирий сміх та крик, коли когось викривали, а ведучі додавали грі колоритності своїми влучними коментарями. Кожен із студентів залишив гарний відгук про цей вечір, так як де ще можна так цікаво провести час з друзями, знайти нових та просто морально відпочити, як не за такою цікавою грою.

 

Всі ми звикли до звичайного ритму життя студента. Кожного дня ми рано встаємо, ідемо на пари, ходимо на тренування, скуповуємося в магазинах тощо. Але невід’ємною частиною нашого життя є гуртожиток. Рідко саме гуртожиток робить життя студента цікавішим і різнобарвним. Але на власному досвіді я переконалася, що саме він може допомогти відволіктись від важких , шалених буднів. Звісно це залежить від студентської ради гуртожитка, яка організовує різного виду розваги для студентів.

 

Гуртожиток №10 славиться своїм шаленим ритмом життя. Тож 19 листопада відбулася гра-квест для всіх охочих весело провести вечір. Зібрались три команди, які змагалися за перемогу, виконуючи різні завдання. Квест проходив в декілька етапів. Для початку учасники мали впіймати єдинорога з завданнями та сфотографуватися з ним, а це виявилося не так і просто, бо він доволі спритний.

 

Далі команда мала зібрати максимальну кількість людей з будь-якого блоку і зробити спільне фото. Але після наступного конкурсу ми зрозуміли, що наші студенти харчуються тільки яйцями, так як в конкурсі, де треба було їх збирати по всьому гуртожитку, зібралося їх близько 50. Також команди повинні були на швидкість скласти пазл із зображенням ректора нашого університету. Наступний етап підняв настрій кожному, так як треба було без рук в муці віднайти цукерку та відкрити її, перемогу визначав час виконання завдання. І як же не згадати абревіатуру рідного університету, але відтворити її треба було за допомогою людей в команді. І звісно ж закріпили успіх командним танцем.

Кожна команда вела пряму трансляцію з місця подій, за якою спостерігали судді. У суддівському кріслі були заступник декана економічного факультету з навчально-виховної роботи Криворот Олег Григорович та голова студентської організації гуртожитку Гнатенко Богдана. Тож переможців визначено та нагороджено. Але жодна команда не залишилася без подарунку.
Наші студенти не тільки гарно провели час, а ще й продемонстрували свої вміння та знання. Долаючи етапи квесту, студенти довели, що вміють працювати в команді та мають не аби яку кмітливість та спритність.

Богдана Гнатенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook