Гурток "Антиоксиданти в харчовій промисловості"

Гурток "Антиоксиданти в харчовій промисловості"

Керівник гуртка - доцент Хижан Олена Ісаївна
доцент, кандидат хімічних наук

Діяльність гуртка «Антиоксиданти в харчовій промисловості» спрямована на допомогу студентам у поглибленому вивченні основ фізичної хімії, ознайомлення із застосуванням досягнень та методів фізичної хімії у харчовій промисловості, а також на набуття студентами навичок у проведенні самостійної наукової роботи, роботи з літературою, написанні доповідей, статей.

Основними завданнями гуртка є:
• організація науково-дослідницької та винахідницької діяльності студентів;
• створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу членів гуртка;
• залучення до участі в наукових конференціях, семінарах та інших науково-дослідницьких заходах.

У роботі гуртка приймають участь студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 

1.Панаскевич Анна

2.Алчеєва Улʼяна

3.Галушко Марія

4.Гулюк Юлія

5.Дячук Анастасія

6.Єрмоленко Євгенія

7.Крилюк Іванна

8.Павленко Валерія

9.Білик Ольга

10.Корнієнко Владислава

11.Бубон Аліна

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015