День гумору на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

10 листопада 2018 року

      8 листопада 2018 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося головне гумористичне шоу – Сміхtality 2018.

     Два місяці студенти факультету готувались і чекали на нього. За звання найвеселіших і найкмітливіших змагалися шість команд – «1+1» (в особі єдиного, але потужного представника 4 курсу спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» Костенка Ярослава), «Окуні» (студенти 1 курсу спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура»), «825 відтінків Катюші» (представники 2 курсу 2 групи спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура»), «Кекчуп» (збірна команда 2 курсу 1 групи спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» та 4 курсу 2 групи спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»), «Жолуді» (студенти 1 курс скороченого терміну навчання спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва») та «Свиноворот» (представники 2 курсу спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»). Тож усі в бадьорому настрої в центральній їдальні, за підтримки студентів та викладачів факультету, розпочали змагання. Оцінували виступи журі у складі: Сергій Грищенко – заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів, Максим Паламарчук – голова Студентської організації університету, Олександр Павелко – фахівець відділу виховної роботи, Олександр Дєманов – голова об’єднаного комітету студентських рад гуртожитків та Анна Забоцька  - голова Студентської організації факультету.

    За шаленої підтримки глядачів команди продемонстрували свої вміння у чотирьох конкурсах – візитка, розминка, відеоролик та домашнє завдання. Кожен із колективів показав себе з найкращої сторони, а дотепні жарти і комічні сцени щоразу примушували зал «вибухати» оплесками і сміхом. Боротьба була напруженою за кожен бал, ніхто з команд не хотів поступатись і кожна жадала лише перемоги. У цій шаленій, але дуже приємній та теплій, атмосфері визначились переможці. Третє місце з результатом 18,2 бала посіла команда «1+1», друге місце з результатом 19,0 бала команда «Кекчуп». А переможцем головного гумористичного шоу на факультеті тваринництва та водних біоресурсів з результатом 19,8 бала стала команда  2 курсу 2 групи спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» «825 відтінків Катюші». Вітаємо переможців та всіх учасників заходу!

        Завершилось шоу врученням призів та фотографуванням на згадку.

Яворська Марина,

секретар Студентської організації

факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook