Стартував новий сезон «Столичної волейбольної ліги» 2018-2019 рр.

30 жовтня 2018, 1:52
м.Київ

Волейбол – це командний вид спорту, що вражає своєю динамічністю і видовищними ігровими моментами, які не залишать байдужим жодного шанувальника. Для поціновувачів цієї гри і вболівальників збірної НУБіП України є хороші новини, з 10 жовтня 2018 року розпочався Чемпіонат міста Києва з класичного волейболу серед чоловічих та жіночих команд, який проводить федерація волейболу міста Києва. Інформаційна сторінка «Київської волейбольної зальної ліги» повідомляє, що у змаганнях приймають участь 105 команд, з яких 69 чоловічих і 36 жіночих. Така масштабність приємно вражає та водночас, накладає високу відповідальність на учасників. Кожна команда належить до одного з чотирьох дивізіонів (це так би мовити, поділ команд на ранги за досягненнями і результатами змагань, від четвертого до першого дивізіону). Чим вищий дивізіон займає команда, тим більше в неї шансів ступити на нову, вищу ланку у світі волейболу, наприклад, потрапити до Вищої ліги, Суперліги і т.д.

В сезоні 2018-2019 рр. чоловіча збірна НУБіП України має всі шанси вибороти право входити до другого дивізіону, до якого з минулого року належить наша жіноча команда.

На змаганнях Чемпіонату міста Києва з класичного волейболу наш університет представлений трьома збірними командами під керівництвом тренера, викладача кафедри фізичного виховання, Миколи Вишневського: двома чоловічими («НУБіП України», «НУБіП України-2») і однією жіночою («НУБіП України»). Наші збірні вдало стартували в новому сезоні, отримавши по три перемоги. Жіноча збірна НУБіП України обіграла команди: «Ватра», «ДЮСШ Боярка» і «Міні» та посідає друге місце в підгрупі, а чоловіча збірна НУБіП України перемогла такі досвідчені команди, як КНУ ім. Шевченка, «ККЛП-Метеор» і «Восход» й посідає перше місце в підгрупі.

Також з 18 жовтня 2018 року розпочалися змагання серед збірних команд студентів ЗВО, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва. У заході приймають участь збірні команд з шести закладів вищої освіти Голосіївського району. Збірна Національного університету біоресурсів і природокористування України багаторічний незмінний лідер цих змагань. Попереду її чекає запекла боротьба за право називатися найкращою і найсильнішою командою району, адже сильну конкуренцію складають представники Київського Національного університету імені Тараса Шевченка та Національної академії Служби Безпеки України. Чоловіча збірна НУБіП України, проявивши свою кмітливість та завзятість, вже здобула перемогу у першій грі проти команди КНУ ім. Шевченка.

Окрема подяка тим, хто не залишається осторонь і відвідує подібні   заходи, аби бурхливими оплесками і гучними вигуками надати підтримку нашим збірним командам

Тож запрошуємо всіх вболівальників підтримати наших спортсменів на гру Чемпіонату міста Києва з класичного волейболу між чоловічими збірними НУБіП України та «Джокер», котра відбудеться 1 листопада 2018 року о 19:30 В ігровій залі корпусу №9 НУБіП України.

Більше інформації про турнір можна переглянути на сайті «Київської федерації волейболу» https://ukv.org.ua

Щиро вітаємо наші волейбольні збірні команди та бажаємо подальших яскравих перемог!

Катерина Яник,

студентка гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook