Студенти механіко-технологічного факультету вибороли друге місце у військово-спортивних змаганнях «Патріот НУБіП України»

15 жовтня 2018 року
Механіко-технологічний факультет

Студенти механіко-технологічного факультету вибороли друге місце у військово-спортивних змаганнях «Патріот НУБіП України», присвячені Дню захисника України.  Перше місце виборола команда агробіологів , третіми стали представники факультету конструювання та дизайну.

     А тепер детальніше.
     У неповному розбиранні/збиранні автомата Калашнікова 1-ше місце виборола команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, 2-ге – агробіологічного і 3-тє – механіко-технологічного. У індивідуальному змаганні серед хлопців переміг студент механіко-технологічного факультету Олександр Сакура, серед дівчат – представниця факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Тетяна Гвоздік.

     У спорядженні магазина АК набоями найвправнішими виявилися студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, друге і третє місця посіли відповідно команди факультетів агробіологічного і механіко-технологічного. У індивідуальному заліку перемогу святкували студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Роман Венгер і агробіолог Віталія Атаманчук.

     Найвлучнішими у стрільбі з малокаліберної гвинтівки виявилися представники факультету інформаційних технологій (1-ше місце), кафедри військової підготовки (2-ге) і механіко-технологічного факультету (3-тє). У індивідуальному заліку найкращі результати показали студенти факультету інформаційних технологій - Ігор Гудима і Алла Федоренко.

     У змаганнях з одягання загальновійськового захисного комплекту трійку лідерів склали команди факультетів механіко-технологічного (1-ше місце), агробіологічного (2-ге) і юридичного (3-тє). Переможцем в особистому змаганні серед хлопців став студент механіко-технологічного факультету Бондар Данило, а серед дівчат – студентка кафедри військової підготовки Діана Кутова.

     Надання першої медичної допомоги: 1-ше місце зайняла команда економічного факультету, 2-ге – факультету аграрного менеджменту і 3-тє – факультету конструювання та дизайну. Кращими в індивідуальному заліку стали студент кафедри військової підготовки Микита Скворинський і студентка економічного факультету Каріна Алданова.

     У підтягуванні на перекладені (віджимання від підлоги) перемогу святкувала команда – економічного факультету, 2-ге і 3-тє місця – відповідно у факультетів агробіологічного і тваринництва та водних біоресурсів. У особистому змаганні кращі – студент агробіологічного факультету Олександр Логвинов і Анжеліка Співак (економічний факультет) та Катерина Фоміна(факультет тваринництва та водних біоресурсів).

     Штовхання гир 2х24 кг. Тут найсильніші були спортсмени факультету ветеринарної медицини, другими стали студенти механіко-технологічного факультету, третіми – факультету конструювання та дизайну. У змаганні серед хлопців перемогли брати Короткі – Олександр та Василь з факультету ветеринарної медицини.
     У армреслінгу найкраще себе показав представник факультету конструювання та дизайну Денис Кім.

     У змаганнях з кидання гранати на влучність трійку лідерів склали команди механіко-технологічного факультету (1-ше місце), кафедри військової підготовки (2-ге) і агробіологи (3-тє). Серед хлопів найвлучнішим був студент механіко-технологічного факультету Роман Яценко, а серед дівчат – студентка факультету харчових технологій та управління якістю АПК Марія Галушко
     А от у киданні гранат на дальність призери вже інші: економічний факультет (1-ша сходинка), факультет тваринництва та водних біоресурсів (2-га) і ННІ лісового і садово-паркового господарства (3-тя). Серед хлопців переможцем став Віктор Волощук з ННІ лісового і садово-паркового господарства, серед дівчат – студентка факультету аграрного менеджменту Наталія Данілочкіна.

     У перетягуванні канату 1-ше місце зайняла команда агробіологічного факультету, 2-ге – факультету конструювання та дизайну, 3-тє місце розділили спортсменів факультету ветеринарної медицини та ННІ лісового і садово-паркового господарства.
    Перемогу у комбінованій естафеті святкували представники ННІ лісового і садово-паркового господарства, другими стали студенти механіко-технологічного факультету, третіми – агробіологи.

 

За матеріалами Ірини Білоус


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook