Розширене засідання ректорату

23 жовтня 2018, 9:00
Корпус №3, ауд. 213

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про особливості Правил прийому на навчання до університетів України та НУБіП України на 2019 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.
  2. Про результати перевірки закладів харчування НУБіП України. Доповідають: заступник голови профкому співробітників університету, голова комісії з перевірки закладів харчування Гаврилюк Іван Петрович, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, директор служби закладів харчування Дубас Богдан Антонович.
  3. Про стан виконання плану надходжень від діяльності госпрозрахункових підрозділів станом на 20.10.2018 року. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, керівники підрозділів.
  4. Про готовність університету до опалювального сезону та стан робіт з утеплення корпусів та гуртожитків. Доповідають: проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович та головний механік Виштак Петро Михайлович.
  5. Про роботу консультаційно-підготовчих курсів. Доповідають: заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна, директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Козирський Володимир Вікторович, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Лакида Петро Іванович, декан механіко-технологічного факультету Михайлович Ярослав Миколайович.
  6. Про організацію та порядок проведення Дня відкритих дверей в НУБіП України 25 жовтня та 1 листопада 2018 року. Доповідає директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Ржевський Геннадій Миколайович, декани, директори ННІ.
  7. Про програми практичного навчання студентів за кордоном на 2019 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  8. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  9. Різне.
     
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook