Підсумки візиту делегації від НУБІП України до Фінляндії

18 листопада 2011 року
м. Гельсінки, Фінляндія

МЕТА ОФІЦІЙНОГО ВІЗИТУ - обговорення співробітництва і реалізації спільних проектів НУБІП України та Університету Хельсінкі Viikki , та компанії LEIPURIN

     Реалізація сумісного проекту НУБІП та компанії Leipurin відбулася ще в травні 2011 року.

     Головна мета діяльності пекарського центру – підготовка висококваліфікованих фахівців , проведення презентацій, тренінгів, семінарів тощо.
     В Університеті Хельсінкі Viikki навчається 35 тис. студентів, прцює 8,1 тис. викладачів. При факультеті харчових технологій та природокористування працюють три науково- дослідні зоводи для практичного начання студентів: м’ясопереробний, молокопереробний та хлібопекарський, лабораторії по визначенню якості сировини та готової продукції.

     Учасники делегації відвідали мясопереробне підприємство Wursty Oy, потужне підприємтсво по виробництву хлібокондитерських виробів Fazer.

Результат офіційного візиту – угода про співпрацю НУБІП України з Університетом Хельсінкі Viikki та компанією Leipurin.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook