Загальні збори студентських організацій університету: вибори, «Студентська республіка НУБіП» і Міжнародний день студентського спорту

12 вересня 2018 року

     Вчора на загальних зборах Студентських організацій університету та керівників факультетів та ННІ заслухано звіт діючої голови СО Катерини Дювенжи, обговорено організацію та особливості проведення виборів голів студентських організацій факультетів, студентських рад гуртожитків та голови студентської організації НУБіП України.

     Катерина Дювенжи розпочала з інформації про VI фестиваль «Студентська республіка НУБіП», який відбудеться з 13 по 16 вересня 2018 року на базі Боярської лісової дослідної станції в с. Дзвінкове, та представила план заходів на усі дні фестивалю.
     Голова центральної виборчої комісії Влад Слєпов доповів про організацію та особливості проведення виборів голів студентських організацій факультетів, студентських рад гуртожитків та голови Студентської організації НУБіП України. Зокрема нагадав, що дебати кандидатів на посаду голови Студентської організації університету відбудуться 17 вересня, а саме голосування – 19 вересня. У холах основних корпусів будуть розміщені виборчі дільниці, яких буде 6. Усі дільниці розпочинають свою роботу о 8:00, а завершують – о 18:00. Для того, щоб віддати свій голос за одного з трьох заявлених кандидатів потрібно пред’явити студентський квиток.

     Начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк розповіла про підготовку та програму заходів до Міжнародного дня студентського спорту, святкування якого відбудеться 20 вересня на стадіоні НУБіП. Планується встановлення спортивних рекордів НУБіП, змагання по локаціях за видами спорту (стрибки на скакалці, метання м’ячика, футбол і «Битва чемпіонів» – перетягування канату) та найочікуваніше – встановлення рекорду України з гри у шахи.

     Своє бачення роботи студентських рад та виборчих дільниць, яке сприятиме покращенню робочого процесу та співпраці між студентськими радами гуртожитку та студентськими організаціями факультетів представив директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський.

     Сподіваємось, що вересень 2018 року, який заплановано стільки цікавих подій, надихне студентство до нових звершень та плідної праці на весь навчальний рік.

Анастасія Стародуб,
фахівець відділу виховної роботи і студентських справ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook