В НУБіП України стартувало підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини

5 вересня 2018 року

 

3 вересня 2018 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на базі факультету ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямками:

1.    Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби.
2.    Керівники та спеціалісти регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті.
3.    Уповноважені (офіційні) лікарі ветеринарної медицини.


В перший день занять на факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації приймав декан факультету ветеринарної медицини, академік М.І. Цвіліховський. Було проведено лекцію «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки». Були представлені основні виклики та труднощі ветеринарної професії на найближчі 10 років. 

Не забули і за профорієнтаційну складову. Слухачів ознайомлено з новим освітнім курсом розвитку університету та перевагами навчання в НУБіП України. Презентовано дві спеціальності: 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини.

Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Бойко Г.В. акцентував на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України. Крім того, було наголошено на можливості вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти. 

Григорій Бойко

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook