Першокурсниця факультету землевпорядкування Анастасія Матейченко: про враження від першого тижня навчання в НУБіП

9 вересня 2018 року

     Перший тиждень навчання в НУБіП промайнув як одна мить. Студенти старших курсів стали на крок ближче до випускного, а ось для першокурсників все було новим і невідомим. 

    Юні землевпорядники поспішають поділитися своїми першими враженнями про університет, нове життя і незнайому ще систему навчання.

Мені тут все дуже подобається: викладачі, розклад, дисципліни, одногрупники, навіть район, де розташовані навчальні корпуси університету. Не жалкую, що вступила сюди – розпочинає автор.
     З початком навчання показник активності першокурсників нашого факультету одразу почав зростати: хлопці і дівчата стали ходити на спортивні секції. Наприклад, Ярослав Гребельник, Ілля Наумович та Наталія Кебець відвідують волейбольну секцію, Антон Горошко пішов на секцію з футболу, а Тетяна Мазуріна на спортивне орієнтування. Деякі вибрали більш творчий ухил: Анастасії Матейченко та Катерині Кизило припали до душі бальні танці творчого колективу "Чарівність", а от Аліні Федорук і Марині Тимофєєвій – народний студентський театр "Березіль". Дівчаткам дуже подобається, в якій атмосфері проходять їхні заняття: бадьора музика, веселі і спритні хлопці, які не дають сумувати та хороші викладачі.

     Наставником нашої академічної групи, продовжує автор статті, стала асистент кафедри геодезії та картографії Богдана Ярова.

Новина про те, що буду наставником першокурсників мене приємно здивувала. Тому дякую керівництву факультету за призначення і віру у мої сили. У своїй групі веду лабораторні заняття з дисципліни "Топографія".
     Перші враження від групи дуже приємні. Студенти мають високий рівень підготовки, задають питання, беруть участь в обговоренні, що свідчить про їхню зацікавленість при вивченні дисципліні.
     Разом також будемо проходити навчальну практику на геодезичному полігоні у Дзвінковому, що дозволить нам ближче познайомитися та об'єднати колектив.
     Наприкінці відзначу, що ми з нетерпінням чекаємо наступного тижня, адже вже з понеділка розпочинається передвиборна агітація претендентів на посади голів студентських організацій факультетів та голови Студентської організації університету, а в кінці тижня – новини з Аграрної республіки.

Анастасія Матейченко,
студентка першого курсу факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook