ННІ лісового і садово-паркового господарства привітно зустрів першокурсників

9 серпня 2018 року

Як і решта підрозділів університету, навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства розпочав «Школу першокурсника». Відзначимо, що у цьому році на денну форму навчання до інституту загалом вже вступило 130 студентів, з яких  120 – на бюджет.

Аудиторія засідань Вченої ради НУБіП України в навчальному корпусі №1 була повністю заповнена першокурсниками та їхніми батьками, які уважно слухали виступ директора інституту та його заступників. Директор ННІ проф. Петро Лакида привітав першокурсників з вибором одного з кращих закладів вищої освіти України, що здійснює підготовку фахівців зі спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» і «Деревообробні та меблеві технології». Додатково було наголошено, що колектив інституту, який нині налічує близько 20 докторів та 60 кандидатів наук, здатний сформувати із сьогоднішніх першокурсників конкурентоспроможних фахівців для ринку праці України. Ті ж випускники, хто на високому рівні опанує іноземні мови, зможуть реалізувати себе й за кордоном. Тим більше, що університет надає широкі можливості для практичного стажування й навчання в багатьох країнах світу, зокрема, щороку не менше 30% студентів ННІ  лісового і садово-паркового господарства стажуються й навчаються за кордоном.

Величезне враження на першокурсників та їхніх батьків справила виробнича база інституту, зокрема, ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція», ботанічний сад університету, розсадник  кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, музей лісових звірів і птахів, лабораторія «Stihl». Окрім того, директор інституту детально ознайомив першокурсників з багаторічною історією НУБіП України та ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Заступники директора ННІ детально познайомили першокурсників та їхніх батьків з особливостями навчання, правилами поселення та проживання в студентських гуртожитках НУБіП України і можливостями фізичного та духовного розвитку, які надає університет. Завершилася зустріч презентацією програми «Школи першокурсника». А вже завтра – знайомство першокурсників з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, який детально проінформує молодь про можливості НУБіП і перспективи навчання в ньому.

Успіхів, шановні першокурсники!

Заступники директора ННІ лісового і садово-паркового господарства

Олександр Соваков

Віктор Свинчук,

Андрій Спірочкін

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook