Ректорат контролює готовність до нового навчального року

20 серпня 2018 року

     20 серпня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Завершується вступна кампанія, а це означає, зазначив ректор, що кожному підрозділу потрібно провести ретельний її аналіз, визначити ефективні методи профорієнтаційної роботи, а фінансовим службам університету спільно з навчальним відділом прорахувати економічну складову нашої діяльності з урахуванням набору контингенту. Адже кількість науково-педагогічних працівників, співробітників служб напряму залежить від чисельності студентів. Це завдання на найближчу перспективу, а от першочергово потрібно ще раз оцінити готовність до нового навчального року.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про підготовку листа-звернення до Міністерства освіти і науки щодо перерозподілу вакантних місць державного замовлення та графік обходу гуртожитків з метою перевірки їх стану перед початком навчального року. Також він коротко представив програми відзначення Дня Прапора, Дня незалежності, Дня знань та урочистою посвяти в студенти першокурсників.

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила, що тексти проектів рішення серпневої вченої ради та плану роботу на наступний навчальний рік будуть опубліковані на офіційному сайті університету 23 серпня.

      Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський доповів про завершення Школи першокурсника і підготовку до Дня знань. Ректор звернув увагу на те, що протягом вересня робота центру має бути сконцентрована на координації системної роботи зі старостами академічних груп та їх заступниками, керівниками Студентської організації та студентських рад, розпочато реалізацію плану виховної роботи. На 19 вересня заплановані вибори голови Студорганізації університету, до цієї дати пройдуть звітно-виборчі збори на усіх факультетах та в ННІ.

    Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про продовження набору іноземних студентів на навчання та підтвердив візити делегацій з Варшави, Вроцлаву та Латвії на День знань.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи на всіх об’єктах університету. Фактично за тиждень завершиться підготовка кімнат і місць загального користування в кампусі.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на вступній кампанії до аспірантури – документи приймаються до 30 серпня. Також наукова частина готує лист звернення до Міністерства освіти і науки щодо перегляду принципів формування спеціалізованих вчених рад з захисту дисертацій. Що ж до навчально-дослідних господарств, то там вже активно готуються до посівної кампанії та заготовлюють корми.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – проаналізувати результати вступної кампанії, затвердити графік прийому корпусів та гуртожитків, завершити оформлення музею. Вадиму Ткачуку – провести розрахунки економічної діяльності з урахуванням всіх ризиків, організувати зустріч іноземних делегацій, підготувати їдальні та буфети до навчального року. Валерію Іщенку – відремонтувати два блоки в гуртожитку №13, підтримувати порядок на території. Начальнику науково-дослідної частини Володимиру Отченашку – проаналізувати публікаційну активність науково-педагогічних працівників у виданнях, включених до міжнародних наукометричних баз даних.

      Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook