Виховна робота

Культурно-масова робота

Студентське життя на педагогічному факультеті цікаве, різноманітне змістовне, насичене яскравими подіями. Завдяки активній діяльності культмасового сектора факультету кожен із студентів може виявити свої творчі здібності. Запорукою успіху ефективної діяльності є творча співпраця студентів та викладачів. Здійснюється поетапне впровадження інноваційних технологій в систему різноманітних культурно-виховних заходів, що відбуваються на факультеті. Куратором цих технологій є кафедра культурології. Результатом цього є високий рівень представлення факультету на загальноуніверситетських заходах. Зокрема, неодноразова перемога у фестивалі художньої самодіяльності “Голосіївська весна”, конкурсі "Краса НУБіП України" - святі творчості, юності та натхнення, де наші дипломанти демонстрували свою виконавську майстерність на професійному рівні у таких жанрах, як пісня, поезія, інструментальна музика, гумор, танець, прикладне мистецтво та ін.

 

Гордістю факультету є юнаки та юнки, які займаються творчою діяльністю у народному ансамблі пісні і танцю “Колос”, театрах "Березіль" і "Браво", студіях сучасного танцю, бального танцю, літературній студії "Діаманти душі", музичному лекторії про класичну музику "Просто про складне", прес-студії "Ідеал", краєзнавчому клубі-вітальні "Видатні люди України" тощо.

 

 

 

Фізична культура та спорт

Сучасна підготовка фахівця в університеті спрямована на формування особистості професіонала, здатного  систематично  виконувати  професійні  функції  та задачі діяльності. Зазначене передбачає його фізичне виховання, що ґрунтується на: вихованні високих моральних,  вольових  і  фізичних  якостей,  готовності  до високопродуктивної праці; збереженні і зміцненні здоров'я, сприянні  правильному формуванню  і всебічному розвитку організму, підтримці високої працездатності протягом усього періоду навчання.

  

 

Фізичне виховання в університеті та на факультеті організовується  залежно  від  стану  здоров'я,  рівня фізичного розвитку студентів, їхньої спортивної кваліфікації, а також з урахуванням умов і характеру праці їхньої майбутньої професійної діяльності.

 

Організація фізичного виховання і спорту здійснюється через ефективну роботу кафедри фізичного виховання, наставників студентських груп, студентської організації та самих студентів.

Студенти педагогічного факультету відвідують спортивні секції з футболу, волейболу, баскетболу, легкої та важкої атлетики, настільного тенісу, шахів, карате, беруть участь у спортивних змаганнях та спартакіадах на першість серед факультетів, гуртожитків, навчально-наукових інститутів. Кращі представники факультету входять до складу збірних команд університету. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook