Змаганнями з міні-футболу завершується Спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України

14 червня 2018 року

    4 червня 2018 року, змаганнями з міні-футболу, стартував завершальний етап щорічної спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України. Міні-футбол один з наймасовіших та найулюбленіших видів спорту, як серед студентів, так і серед науково-педагогічних працівників НУБіП України, тому протистояння між командами, з цього виду спорту, щороку стають все більш запеклішими, майстерність команд щоразу підвищується, а вже у відбіркових іграх спостерігається високий дух суперництва.
Участь у першому етапі змагань – відбірковому, взяли збірні команди з 12 факультетів та ННІ. За результатами жеребкування команди були розподілені на три підгрупи (А, Б, В), ігри у яких відбувалися по коловій системі. З кожної підгрупи до наступного кола змагань потрапили по дві найкращі команди та ще дві за найбільшою кількістю набраних балів.
     У групі А точилася справжня запекла боротьба, адже сили між суперниками були майже однаковими і одразу дві команди набрали по сім очків – це збірні агробіологічного факультету (1 місце – 7 очків) і факультету землевпорядкування (2 місце – 7 очків), також, до наступного кола змагань потрапила збірна ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження (3 місце – 3 очки).

     У групі Б путівки до ¼ фіналу отримали збірні команди факультетів аграрного менеджменту (1 місце – 9 очків), захисту рослин, біотехнологій і екології (2 місце – 6 очків) і конструювання та дизайну (3 місце 9 – 3 очки).

    У групі В команди гуманітарно-педагогічного факультету і ННІ лісового і садово-паркового господарства не залишили жодних шансів суперникам, набравши по 6 очків та зайнявши в підгрупі перше і друге місця відповідно.


     

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook