Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

18 червня 2018, 14:00
Корпус № 3, ауд. 213

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання навчально-методичної ради, що відбудеться 18 червня
о 1400 годині в аудиторії 213 навчальному корпусу №3

  1. Про провадження освітньої діяльності з підготовки фахівців ОС "Бакалавр" на основі молодшого спеціаліста за 2-річною програмою для студентів денної форми навчання (доповідачі – Кваша С.М., декани факультетів, директори ННІ).
  2. Про виконання НУБіП України "Критеріїв конкурсного відбору виконавців державного замовлення на підготовку магістрів у 2018 році" (доповідач – начальник навчально-методичного відділу Кліх Л.В.).
  3. Про завдання кафедр університету із забезпечення кадрових вимог у сфері вищої освіти на виконання Постанови КМУ від 10.05.2018 р. № 347 (доповідач – начальник навчально-методичного відділу Кліх Л.В.).
  4. Про розширення спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в міжкафедральній лабораторії на базі ВСП «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», шляхом включення підготовки за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю «192 Будівництво та цивільна інженерія» (доповідач – Єресько О.В.).
  5. Про розгляд рукописів Каталогу навчальних планів і програм підготовки магістрів у 2018-2019 н.р. (українською та англійською мовами) та Каталогу навчальних планів і програм підготовки бакалаврів у 2018-2019 н.р. (українською та англійською мовами) (доповідач – начальник навчально-методичного відділу Кліх Л.В.).
  6. Про розгляд навчальних посібників та підручників та рекомендацію їх затвердження Вченою радою (доповідач – Касаткін Д.Ю.).
  7. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook