Відбулося чергове засідання вченої ради механіко-технологічного факультету

17 травня 2018 року
механіко-технологічний факультет

 17 травня 2018 року відбулося чергове засідання вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України. На ньому були розглянуті наступні питання:

– про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання факультету;

 – про підготовку до проведення секційних засідань Міжнародної науково-практичної конференції «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя»;

 – про підготовку навчально-освітніх програм зі спеціальностей «Агроінженерія» та «Транспортні технології» для ОС «Бакалавр» та «Магістр»;

 – про роботу кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка у світлі виконання заходів реалізації Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива 2020» на 2017/2018 н.р. та кадрові питання.

Декан механіко-технологічного факультету, професор Михайлович Я.М. відмітив, що на наступному тижні Національному університету біоресурсів і природокористування України виповнюється 120 років з дня заснування. Відмічатимуть цю знаменну дату на державному рівні. На факультеті буде проходити одне з секційних засідань Міжнародної науково-практичної конференції «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя», одним із модераторів цього засідання буде професор Я.М. Михайлович. Про підготовку до проведення цього міроприємства доповів директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК НУБіП України, к.т.н., доц. Роговський І.Л.

Навчально-освітні програми зі спеціальностей «Агроінженерія» та «Транспортні технології» для ОС «Бакалавр» та «Магістр» повністю підготовлені та затверджені. Про що доповіли заступники декана механіко-технологічного факультету, к.т.н., доц. Сівак І.М. та к.т.н., доц. Заболотько О.О.

    

Про проведену роботу кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка у світлі виконання заходів реалізації Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива 2020» на 2017/2018 н.р. доповів її завідувач д.т.н., проф. Войтюк В.Д. Він відмітив, що за рейтингом кафедра займає перше місце на факультеті. За минулий рік кафедра приймала участь у 7 Міжнародних виставках. На виставці «АГРО 2017» кафедра була нагороджена Золотою медаллю. За 2017 рік на кафедрі було видано 6 посібників, 3 монографії, 3 статті у Scopus, 28 статей у фахових виданнях та 32 тези доповідей на наукових конференціях. Поряд з цим члени вченої ради звернули увагу на покращення матеріальної бази кафедри.

На посаду завідувача кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка був рекомендований к.т.н., доцент Гуменюк Ю.О., а кафедри транспортних технологій та засобів у АПК – канд. наук. з держ. упр. Овчар П.А. Д.е.н., доцент Загурський О.М. з цієї ж кафедри був рекомендований на посаду професора. На посади доцентів рекомендовані: Сєра К.М., Волянський М.С., Онищенко В.Б., Савченко Л.А., старших викладачів – Тітова Л.Л., Дев'ятко О.С. та Виговський С.М., а асистента – Ігнатьєв М.М.

   

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook