Стажування в Університеті прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф

22 травня 2018 року

    Erasmus+ дає неймовірні можливості для студентів та науково-педагогічних працівників вишів зі всієї Європи покращувати власні компетенції та розвивати свій потенціал. Кожного року проходять конкурсні відбори щодо отримання стипендії на навчання / підвищення кваліфікації, участь в якому приймають сотні бажаючих. Невинятковим для мене став і початок 2018 року щодо конкурсного відбору на стажування в Університеті  прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина).

   Мета стажування полягає у вивченні  методики опису та економічного аналізу окремих виробничих процесів на основі збору даних, що базується на розрахунку маржинального доходу.

  
   Університет прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф починаючи з 1990 року не тільки розвиває свій інтернаціональний магістерський курс аграрний менеджмент, а й передає його університетам-партнерам, яким є Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
   Для підтримки університетів партнерів, подальшого розвитку двостороннього партнерства та спільної активності університет Вайнштефан-Тріздорф ініціював збір регіональних аграрно-економічних даних. Внесення даних відбувається в розроблену облікову систему MAX у середовищі програмного забезпечення Excel.
 
   Ці дані служать сприянням аграрно-економічної теорії, за рахунок збору слугують здійсненню на практиці емпіричних соціальних досліджень, зміцненню контактів між аграрним бізнесом та  студентами, консультацією сільськогосподарських підприємств в регіоні і підтримкою міжнародної конкуренції, а разом з тим і передумовами для проведення дослідження університетом.
 
Доцент кафедри економічної кібернетики

к.е.н. Катерина Тужик

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook