Члени гуртка «Ветеринарна фармакологія та фармація» взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання»

20 квітня 2018, 10:59

 19 квітня члени гуртка «Ветеринарна фармакологія та фармація» Анастасія Лесів та Владислава Сторожук  взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання» у рамках реалізації проекту за підтримки програми Жана Моне «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС» (м. Київ, НУБіП України).

На засідання секції 4 «Забезпечення благополуччя тварин», керівником якої була  доктор ветеринарних наук, професор Шевченко Л.В.,  Анастасія Лесів підготувала тези та презентацію на тему : «Ветеринарні гомеопатичні препарати на фармацевтичному ринку в україні». Студентка розкрила основні сучасні принципи гомеопатії та охарактеризувала фармакологічні властивості і дію гомеопатичних лікарських засобів для тварин.
Владислава Сторожук провела аналіз  фармацевтичного ринку зареєстрованих в Україні (станом на 1.03.2018) ветеринарних препаратів, які містять бурштинову кислоту. Студентка відмітила її фармакологічну дію, навела результати наукових досліджень лікарських засобів із її вмістом та зазначила, що бурштинову кислоту до складу фармацевтичної  продукції включать  в основному українські виробники, випускаючи найчастіше як кормові (вітамінно-мінеральні) добавки у формах порошків чи таблеток для тварин.
Гуртківці також відмітили високий рівень заслуханих доповідей та матеріали презентованих стендових тез інших учасників.
Науковий керівник гуртка І.М. Деркач

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook