Гуртожиток №1: АРТ-простір відкрив двері для творчості

8 квітня 2018 року

     У студентському клубі «Лісова казка» гуртожитку №1 за сприяння директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Петра Лакиди та ініціативи студентів інституту та агробіологічного факультету проведено черговий мистецький захід: «АРТ-простір» для творчих людей.

     Він створений як майданчик, де можна як на професійному так і аматорському рівні займатися музикою, поезією, проводити лекції, майстер-класи та зустрічі, організовувати концерти та стенд-ап шоу. На цих заходах програма представлена вільним мікрофоном, є місце для сцени, музичне обладнання та кожен з учасників має змогу поділитися своїми творчими напрацюваннями.

     Цього разу приєднатися до мистецтва відгукнулося більше 40 студентів університету. Крім того, студентство почуло авторські вірші Петра Лакиди. Невимушена та дружня атмосфера нівелювала за віком і посадами всіх присутніх і стала тим середовищем, де відкрилися творчі таланти. Так, замість очікуваних двох годин, це мистецьке дійство продовжувалося впродовж чотирьох годин.

     Враховуючи відгуки студентства нашого університету, такі творчі заходи будуть не тільки продовжуватися, але ставатимуть все якіснішими.

Олександр Соваков, Віктор Свинчук,
заступники директора
ННІ лісового та садово-паркового господарства

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook