Економічний факультет вітає випускників

6 квітня 2018 року

Відбувся, перший у поточному році, випуск бакалаврів заочної форми навчання на економічному факультеті. Випускники факультету, які навчались за п’ятирічною програмою підготовки фахівців, спеціальностей «Економіка підприємства», «Облік і аудит» та «Фінанси і кредит» здобули освітній ступінь бакалавра.

Привітати випускників завітали керівництво факультету на чолі з деканом професором Анатолій Дібровою, та завідувачі випускових кафедр факультету.

 

Привітальну програму для студентів–випускників підготовила студентська організація економічного факультету під керівництвом заступника декана з культурно-виховної роботи Олег Криворота.

 

 

Студенти-випускники з вдячністю прийняли вітання, подякували працівникам деканату та науково-педагогічному персоналу факультету за отримані знання. Більшість з них висловила бажання продовжити навчання на факультеті у магістратурі.

 

 

 

 

З цьогорічними правилами прийому до магістратури випускників ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук  за що факультет висловлює йому щиру подяку

Михайло Маршалок
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook