День відкритих дверей на механіко-технологічному факультеті

29 березня 2018 року
Механіко-технологічний факультет

   29 березня механіко-технологічний факультет зустрів майбутніх студентів – інженерів, які вже визначилися із предметами ЗНО та виявили бажання влитися в дружну сім’ю механіків НУБіП України. Після вітальних слів ректора університету Станіслава Ніколаєнка та роз’яснювальної промови відповідального секретаря приймальної комісії Віктора Шевчука, потенційні абітурієнти відвідали навчальні лабораторії механіко-технологічного факультету, ознайомилися з його матеріальною базою, історією та перспективами формування кваліфікованого спеціаліста на його теренах.

     Декан  Ярослав Михайлович розповів гостям про освітній процес, структуру факультету, його видатних випускників, які є відомими особистостями у політичному, громадському і науковому просторах України та світу. Заступники декана Ігор Сівак та Олег Заболотько відмітили, що стратегія факультету спрямована на залучення до навчання якісних, свідомих, цілеспрямованих випускників шкіл, які хочуть отримати інженерну освіту і мати пристойну роботу в аграрній галузі нашої країни або Європи. Щороку  факультет разом з радою роботодавців забезпечує робочими місцями всіх своїх випускників у провідних вітчизняних та зарубіжних аграрних компаніях.

Із вуст майбутніх абітурієнтів звучало багато запитань, що приємно вражає. Видно, що гостей цікавить не абстрактивне уявлення про факультет, а необхідність пізнання факультету, як закладу майбутнього навчання.

Також молоді люди відвідали кафедру військової підготовки та ознайомилися із розміщенням навчальних корпусів університету.

  

 Заступник декана механіко-технологічного факультету Ігор Сівак 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook