Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Металургія»

31 березня 2018 року


Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом «Металургія» відбувся у Національної металургійної академії України (м. Дніпро).
За результатами рецензування робіт, галузева конкурсна комісія запросила студента 2 курсу факультету «Конструювання та дизайну» Національного університету біоресурсів і природокористування України Сукайло Артема Володимировича та завідувача кафедри «Технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства» д.т.н., професора Афтанділянця Євгена Григоровича для участі у підсумковій конференції II туру Конкурсу, яка відбулася 29 березня 2018 р. в Національній металургійній академії України (НМетАУ), м. Дніпро.
Мета проведення конференції - визначення переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Металургія».
Конференцію відкрила голова конкурсної комісії, декан Металургійного факультетуНаціональної металургійної академії  України, завідувач кафедри теорії металургійних процесів і фізичної хімії проф., д.т.н. Камкина Л. В.


Конкурсна комісія у складі завідувачів кафедр «Теорії металургійних процесів і фізичної хімії» проф., д.т.н. Камкиної Л. В., «Ливарного виробництва» проф., д.т.н. Хричикова В. Є. і «Матеріалознавства» проф., д.т.н. Куцової В. З. розглянула доповіді студентів та їх відповіді на питання.
Після аналізу доповідей та відповідей на питання конкурсна комісія визначила переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Металургія» студентів наступних навчальних закладів:
І місце та диплом І ступеню
Національна металургійна академія України (м. Дніпро).
ІІ місце та диплом ІІ ступеню
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут",
Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут".
ІІІ місце та диплом ІІІ ступеню
Національний університет біоресурсів і природокористування України,
Одеський Національний політехнічний інститут,
Запорізький Національний технічний  університет.



Доповідь Сукайло А. В.
«Особливості процесу формування композиційних залізовуглецевих виливків».

 

Вручення диплому ІІІ ступеню Сукайло А. В.





Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook