Вітаємо призера II етапу XI Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

29 березня 2018 року

29.03.2018 на базі Гусятинського коледжу ТНТУ імені Івана Пулюя відбувся II (обласний) етап XI Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки. Також було проведено засідання методичного об’єднання викладачів інформатики ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської області.

Від ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» на обласному етапі олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки взяв участь студент відділення обслуговування комп’ютерних систем та мереж і електрифікації сільського господарства Зень Микола (група К-21М) і виборов ІІІ місце.

Щиро вітаємо з високими досягненнями у вивченні інформатики та дякуємо, що гідно представив ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» в області. Бажаємо успіхів і нових перемог у житті!

Учасниками роботи обласного методичного об’єднання були Якимович О. М., Кізима І.В. та Пукало М.І.

З вітальним словом до учасників методичного об’єднання виступила голова методоб’єднання викладачів інформатики Посвятовська  О. Б. З цікавими доповідями на тему «З досвіду роботи із обдарованою молоддю» виступили викладачі Олянінна Н.В., Барціховська К.І., Стельмащук Л. В.

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook