На факультеті землевпорядкування молоді науковці представили свої доробки на Всеукраїнській науково-практичній конференції

21 березня 2018 року

   На факультеті землевпорядкування відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, магістрів, аспірантів і молодих вчених, присвячена 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню землевпорядника «Земельні ресурси України і сучасна землевпорядна наука».

     Конференція зібрала велику кількість учасників з 8 вищих навчальних закладів України. 122 наукові роботи, представлені студентами, аспірантами та молодими вченими, розглядали сучасні проблемні питання в землеустрої і земельному кадастрі, геоінформаційному картографуванні, дистанційному зондуванні Землі.

     З привітальним словом виступили: декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, заступник декана з наукової роботи Іван Ковальчук, завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Світлана Кохан, професор кафедри земельного кадастру Йосип Дорош.
     Виступи як напленарному засіданні, та на секціях викликали величезний інтерес серед учасників, звучали від 5 до 10 запитань по кожній доповіді, з цілого ряду проблем велась жвава дискусія.

  

     За результатами обговорення заслуханих доповідей та проведеної дискусії, прийнято резолюцію щодо рекомендацій використання наукових положень доповідачів при: реформуванні системи управління землекористуванням об’єднаних територіальних громад, структуруванні землевпорядних робіт, удосконаленні механізму державного адміністрування використання та охорони земель, удосконаленні еколого-економічних підходів до відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва.

     Грамотами відмічені студенти магістратури Андрій Касянчик, Богдан Баранцов, Святослав Савчук, Ірина Савченко, Ірина Шконда, аспірантка Катерина Лук'янчук.

     Відмічені найкращі наукові роботи, які представили Антон Тринченко (кафедра земельного кадастру), Ірина Дьоміна та Ілля Клименко (кафедрагеоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі).

Олег Дроздівський,
доцент кафедри, відповідальний секретар конференції

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook