Продовжуємо співпрацю з Норвезьким університетом природничих наук

14 березня 2018 року

      В рамках договору про співпрацю між НУБіП України і Норвезьким університетом природничих наук представники останнього завітали сьогодні на факультет тваринництва та водних біоресурсів. Спочатку професор Аmund Мyklebust та керівник компанії «GENO» професор Trygve Solberg зустрілись з проректором університету з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадимом Ткачуком. На зустрічі були присутні також начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко та начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Василь Туринський. Було обговорено подальшу співпрацю у сфері сільського господарства.

 

     Потому делегація відвідала факультет тваринництва та водних біоресурсів, де професор Trygve Solberg прочитав відкриту лекцію про геномне оцінювання великої рогатої худоби для студентів 4 курсу напряму підготовки «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Було показано схеми проведення геномного оцінювання телиць і бугаїв, його етапи впровадження у селекційний процес у Норвегії, зосереджено увагу на принципах селекції малочисельних і зникаючих порід великої рогатої худоби.

     Потому делегація та представники нашого університету на чолі з Вадимом Ткачуком відбули до посольства Королівства Норвегії, де відбудеться семінар по розвитку агропромислового сектору України та буде здійснено виступ фахівцями НУБіП України по молочному скотарству. В результаті роботи планується підписання меморандуму про подальшу співпрацю.

Наталія Рудик-Леуська,
відповідальна за міжнародну діяльність
на факультеті тваринництва та водних біоресурсів


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook