Можливості самостійного навчання та опанування додаткових навичок від «ITF» – студентам факультету аграрного менеджменту

1 березня 2018 року

     26 лютого в рамках угоди про співпрацю відбулась зустріч-презентація студентів третього курсу факультету аграрного менеджменту із генеральним директором Благодійного фонду Георгія Логвинського «ITF» Володимиром Вовком.

     Її метою була презентація фонду, його програми, а також відкриття можливостей залучення студентів факультету аграрного менеджменту НУБіП України до онлайн-курсів на базі IPS company. Відтепер студенти факультету матимуть вільний доступ для самостійного навчання та оволодіння додатковими навичками.

     Володимир Григорович ще на початку зустрічі констатував, що головною проблемою сучасного студента є те, що він не знає, чим хоче займатися в майбутньому. Відповіді на ці запитання слухачі зможуть знайти під час проходження онлайн курсів, перелік яких було представлено протягом зустрічі:

  1. Багатій! Програма навчає систематичним основам багатства та успіху, а також дає конкретні навички того, як покращити своє матеріальне становище.
  2. Продавай! Курс спрямований на орієнтацію молоді в продажах та основах маркетингу.
  3. Впливай! Мистецтво комунікації – тренінг, що формує конкретні навички. По проходженню курсу всі учасники із задоволенням, легкістю та впевненістю зможуть виступати перед аудиторією.
  4. Перемога! – нова, революційна управлінська програма, спрямована на розвиток лідерських здібностей.
  5. Напиши! Книга за 60 днів – шістдесятиденний онлайн тренінг по написанню та просуванню книги з нуля.

     Для 200 студентів факультету участь в онлайн курсах є БЕЗКОШТОВНОЮ. По закінченню навчання вони отримують перш за все досвід та знання, що будуть засвідчені сертифікатом фонду. Реєстрація розпочинається з 1 березня 2018 року. Зареєструватись може кожен охочий студент. Слідкуйте за інформацією в мережі Facebook за лінком: https://www.facebook.com/chfglitf/

     Адміністрація деканату факультету аграрного менеджменту та студенти факультету щиро вдячні Володимиру Вовку та Благодійному фонду Георгія Логвинського за надану можливість!

Ірина Янкова,
студентка 3-го курсу факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook