ЗУСТРІЧ З АВТОРОМ РОМАНУ "ЧЕРВОНИЙ" - АНДРІЄМ КОКОТЮХОЮ

25 лютого 2018 року

      25 лютого за сприяння БМГО «Рідне Місто» у читальному залі бібліотеки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» відбулась цікава зустріч – презентація роману «Червоний», зйомки фільму за яким 23-26 лютого 2018 року тривають в Бережанах, автор - Андрій Кокотюха (нар.1970р. у м. Ніжин на Чернігівщині) – сучасний український письменник, сценарист, журналіст, неодноразовий лауреат та володар Гран-прі міжнародного конкурсу «Коронація слова». Входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажів в Україні. Живе та працює в Києві. Пише для дорослих та дітей. За його книгами знімають художні фільми.
      Присутні мали змогу безпосередньо поспілкуватися з письменником, поставити йому запитання. Андрій Кокотюха розповів учасникам зустрічі про своє дитинство, історію написання перших книг та творчі задуми.
      Учасники зустрічі ставили багато запитань, адже розповідь письменника була цікавою: історія про першу написану автором книгу (в 7 років), захоплення в дитинстві (читав лише казки та мріяв стати бібліотекарем).
      На згадку про зустріч шанувальники мали змогу придбати книги Андрія Кокотюхи та отримати його автограф.
Також письменник розповів про процес зйомки приквелу фільму «Червоний. Без лінії фронту» (режисер Заза Буадзе). 

Викладач ЦК гуманітарних дисциплін Степан Жеребецький
Завідувач бібліотеки Наталія Трач


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook