Ми вже розпочали свою аграрну весну разом із міжнародними виставками!

28 лютого 2018 року
м. Київ, Міжнародний виставковий центр

Три дні з 21 по 23 лютого студенти та викладачі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (Спеціальність Захист і карантин рослин) мали змогу брати участь у найбільших міжнародних агропромислових виставках: інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології», промислового овочівництва, садівництва та виноградарства «Фрукти, овочі, логістика», де на 28000 (!) м2 були представлені понад 500 провідних компаній більше 20 країн-учасниць. В рамках виставки відбувались конференції, круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи.

     В перший день виставки студенти 3 курсу разом із викладачами взяли участь у проведенні неймовірно цікавого науково-практичного семінару «Особливості технології вирощування соняшнику та кукурудзи в різних кліматичних зонах України», організатором якого був ВНІС, а також змогли ознайомитись із результатами комплексної діагностики насіння у випробувальній лабораторії «Агроген Ново». Крім того студенти ознайомились із різноманіттям насіннєвого матеріалу нових колекцій сортів та гібридів овочевих культур, із новітньою сільськогосподарською технікою, обладнанням для захисту рослин, крапельного зрошення, транспортування, зберігання сільськогосподарської продукції. Особливу увагу студенти та викладачі звернули на засоби захисту рослин, ознайомились із каталогами препаратів для захисту різних культур, представленими фірмами «UKRAVIT» та «Хімагромаркетинг». В цих фірмах, до речі, успішно працюють випускники та магістри нашого факультету.

 

     В другий день виставки викладачі та магістри нашого факультету взяли участь у презентації продукції Групи компаній «Біона», де були представлені нові біологічі препарати, а також у міжнародному семінарі «Біологічні препарати від компанії «Хімагромаркетинг» - вершина професійності для агронома!». З цікавістю прослухали доповідь Олександра Фещука про біопрепарати Еndospor Dry Mix, Baktiva та добрива на основі мікроорганізмів та NPK. Професіоналізм і впевненість доповідача дали нашим магістрам можливість  на власні очі побачити професійний злет за обраним фахом. Олександр нещодавно захистив кандидатську дисертацію на нашому факультеті.

     Третій день був днем молодого спеціаліста, в який на виставку завітали наші четвертокурсники. Із справжньою цікавістю студенти приймали участь у  ярмарку вакансій «Твій професійний старт. Школа працевлаштування», заповнювали анкети.. Хто знає, можливо в недалекому майбутньому наші  студенти будуть і самі представляти на міжнародних виставках СВОЇ компанії та будуть переможцями конкурсу Агробренд 2018!

 

 

 Дмитрієва О.Є., доцент кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин

 Ющенко Л.П., заступник декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook