Аграрний сезон 2018: магістри кафедри біржової діяльності та торгівлі побували на головних виставкових подіях

27 лютого 2018 року

      Днями магістри кафедри біржової діяльності та торгівлі відвідали ряд міжнародних виставок, що проходили у Києві – «Зернові технології 2018», «Фрукти. Овочі. Логістика 2018» та «Agro Animal Show 2018».
     «Фрукти. Овочі. Логістика» – це найбільший в Україні виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві, презентація технологічного та інвестиційного потенціалу плодоовочевої галузі. Вона має на меті розвиток та популяризацію плодоовочевого бізнесу, підтримку вітчизняного виробника овочевої та плодоягідної продукції, впровадження у виробництво передового досвіду організації промислового плодоовочівництва та садівництва.

     Учасниками виставки виступили провідні українські та зарубіжні компанії – виробники та дистриб’ютори насіння овочевих культур, садивного матеріалу, техніки для обробітку ґрунту, посіву та посадки, обладнання для підживлення та захисту рослин, будівництва овочесховищ та їх обладнання, техніка для організації поливу, зрошення та мікрозрошення, техніка та обладнання для транспортування, зберігання та переробки продукції.
     На виставці були представлені найкращі світові бренди техніки, обладнання та сільськогосподарської хімії. Взяли участь і ряд іноземних компаній, що планують створити в Україні дилерські мережі для просування своїх технологій та продуктів, впровадження в плодоовочевий сектор передових методів управління виробництвом та менеджменту, а тому виставка була цікава для потенційних інвесторів.

     Магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – постійні учасники заходів такого рівня. Це сприяє розширенню кола ділових партнерів університету, популяризації спеціальності, виконанню наукових та проектних робіт.

Надія Резнік,
завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook