Проводжаємо зиму, зустрічаєм весну

15 лютого 2018 року

Хто радіє сонцю, квітам

Хай весну стрічає!

До нас Масляна-красуня

На двір виїжджає.

     Колектив навчального закладу завжди радо вітає гостей, а 15 лютого особливо гостинно відкрив двері для тих, хто прийшов відпочити під час традиційного українського свята «Проводи зими». В цьому році ранній Великдень і тому святкування проводів зими припадає на середину лютого.

     Студентський колектив, куратори академічних груп з активністю та відповідальністю поставились до підготовки та проведення святкового дійства. Студенти коледжу вже зранку прийшли на заняття у великих кольорових хустках, традиційному українському вбранні. На стадіоні навчального комплексу кожна академічна група намагалась якнайповніше представити українську кухню. Масляні столи академічних груп були багаті на традиційні страви, а саме: млинці і вареники, пампушки і бублики, деруни і пироги, узвар та багато іншого можна було скуштувати та придбати на святі.

     Молодь активно долучилась до обрядових конкурсів, розваг, етнічних прадідівських танців, з насолодою виконували пісні про весну та масляну.

     Учасників свята вітали: Марія Герасименко – начальник відділу культури та туризму Бобровицької районної державної адміністрації, Андрій Ткаченко – заступник голови Бобровицької районної ради та самодіяльний колектив коледжу.

     Всі присутні із задоволенням частувались смачним студентським кулішем, який варився на імпровізованому українському обійсті.

     Кульмінацією святкового дійства стало спалювання опудала зими і очікування швидкого настання весни. Бажаючі мали можливість позмагатися в спритності, пострибати через багаття спаленого опудала.

     Довго не хотілось розходитись із свята, бо ми доторкнулись до душі кожного. В кожного із присутніх защемило серце від багатого, сповненого позитивних емоцій свята.

Студенство не говорить присутнім «До побачення», ми говоримо всім «До нових цікавих зустрічей!».

 

Наталія Шаповал, заступник директора з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook