Другий навчальний семестр в університеті розпочався організовано

5 лютого 2018 року

      Понеділок, як всі знають з дитинства, – день тяжкий. Але не для всіх і не завжди. Що і засвідчив перший понеділок лютого, на який і припав початок другого навчального семестру в університеті. Найприємнішим він виявився для майбутнього еколога – третьокурсниці Ганни Прийомської, яка святкує свій день народження. З чим її і привітала вся 4-та група.

     Найдисциплінованішими виявилися перші курси. Як відзначили члени групи з контролю за відвідуваністю занять, практично стовідсотково на першу пару вийшли вони на факультетах тваринництва та водних біоресурсів, ветеринарної медицини, юридичного та землевпорядкування. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко, аналізуючи загальну картину, зазначила: чим старший курс, тим відвідуваність нижча. Але загалом картина позитивна. Зривів занять не було, всі викладачі на робочі місця з’явилися вчасно. До занять приступили 462 академічні групи, з них 366 – бакалаврів та майже 100 – студентів магістратури. Середня відвідуваність по університету склала 85%. Хоча на кількох факультетах та ННІ на першій парі і було зафіксовано половину студентів деяких груп. Проте на другій парі ситуація змінилася на краще. Стосовно цих останніх, як підкреслив перший проректор Ігор Ібатуллін у ході засідання сьогоднішнього ректорату, то їх очікує повторна перевірка.

 

 

     Прес-служба поцікавилася думкою студентів про перший навчальний день. За навчанням вже дещо скучили, адже затяжні зимові канікули досить обтяжливі, говорить староста першого курсу спеціальності «Водні біоресурси» Олександр Мойсійчук. І хоча на відпочинку, спілкуючись з викладачами дистанційно, ми часу не марнували, але все ж роботу в аудиторії воно не замінить. Тим паче, в лабораторії! Тому й не дивно, що весь наш перший курс на заняттях – стовідсотково.

Валентин Обрамбальський


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook