Звітні збори механіко-технологічного факультету

19 січня 2018 року

19 січня 2018 року відбулися збори трудового колективу механіко-технологічного факультету. Першим питанням на порядку денному був звіт декана Ярослава Миколайовича Михайловича про діяльність факультету за 2017 рік.

Доповідь декана висвітлила основні здобутки в основних напрямках роботи як адміністрації, так і кафедр. У 2017 році факультет плідно попрацював, відповідно, звітувати є чим. Але початок своєї доповіді Ярослав Миколайович почав з загроз, які стоять перед нашим університетом. Складні часи сьогодення диктують жорсткі умови виживання в сучасному навчальному та науковому просторі. Кожному співробітникові факультету потрібно прикладати максимум зусиль для покращення результативності роботи на усіх напрямках.

Головною темою доповіді Ярослава Миколайовича стала профорієнтаційна робота на факультеті. Вказано на те, що на підготовчому відділенні по напрямах «Агроінженерія» та «Транспортні технології» займається недостатня кількість абітурієнтів. Співдоповідачем декана виступив заступник декана з наукової роботи доц. Роговський І.Л. Він розповів про наукові здобутки механіко-технологічного факультету та освітлив основні завдання, які покращать якість наукової роботи.

Передусім це необхідність збільшення публікацій в виданнях, які входять до наукометричних баз Scopus та Web of Science, участь у конкурсах наукових проектів, отримання грантів, відкриття ініціативних наукових тематик, тощо. Досить солідні показники має загальний рейтинг механіко-технологічного факультету та персональні рейтинги викладачів.

В обговоренні звіту взяли участь завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту В.Д. Войтюк, доцент кафедри транспортних технологій Л.А. Савченко та в.о. завідувача кафедри механізації тваринництва В.С. Хмельовський. Всі виступаючі поділилися своїми пропозиціями щодо підвищення рівня проведення профорієнтаційної роботи на факультеті.

Гостем від адміністрації НУБіП України на зборах трудового колективу був начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько Олег Вікторович, котрий подякував колективу факультету за злагоджену і продуктивну діяльність та нагадав про необхідність покращення організації дистанційної форми навчання, яка в недалекому майбутньому буде визначальною для оволодіння навчальним матеріалом.

Одноголосним рішенням трудового колективу, звіт діяльності факультету за 2017 рік затверджено.

Наступним питанням порядку дня був звіт про виконану роботу голови профбюро механіко-технологічного факультету О.Т. Лаврненка. Свою доповідь він розпочав теж з головного питання сьогодення – професійної орієнтації молоді та заходів, які можуть, на його думку, поліпшити рівень та престиж нашого університету, як визначального навчального закладу для отримання високоякісної фахової спеціальності.

 

 

Наступним питанням порядку дня було затверджено делегатів, які будуть представляти механіко-технологічний факультет на загальній конференції трудового колективу НУБіП України.

 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook