Студентське містечко зустрічає 2018 рік

29 грудня 2017 року

     Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017 рік для нашого студентського містечка був насичений та продуктивний. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, нового професійного і життєвого досвіду.

     Дирекція студентського містечка разом із завідувачами та студентськими організаціями гуртожитків приклала чимало зусиль задля новорічного настрою наших мешканців. В кожному гуртожитку зустрічає Вас зелена красуня, яка виблискує в мерехтінні новорічних вогників, а якщо прислухатися то можна впізнати таку знайому мелодію «Jingle bells», яка лунає в кімнатах студентів.

 

     Шановні студенти та співробітники НУБіП України від імені студентського містечка щиро вітаємо Вас та Ваші родини з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Хай Син Божий у Новому році щедрою рукою засіває Вас, хай Новий рік стане для Вас роком добрих змін, а Різдво Христове наповнить серце ніжністю.

      Давайте сміливо відкриємо першу сторінку календаря наступного року й побажаємо один одному миру, злагоди, терпіння, добра та благополуччя!

 

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook