Магістри - фахівці із стандартизації, сертифікації та управління якістю отримали свою путівку в майбутнє

14 грудня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №12, ауд. 400

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась святкова та видатна подія, як і кожен рік - захист магістрів і спеціальності 152 ‑ «Метрологія та інформаційно‑вимірювальна техніка», спеціалізація «Якість, стандартизація та сертифікація», яка відбулась на початку цього тижня 13.12.2017р – 14.12.2017 р.

  

32 магістра кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції представили свої магістерські дослідження на розгляд екзаменаційної комісії, яка була представлена у складі голови комісії Володимира Пекера (генеральний директор концерну «ТЮФ Рейнланд Групп»), Владислава Сухенка (д.т.н., професор, зав. кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції), Лариси Баль-Прилипко (д.т.н., професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Наталі Мєдвєдєвої (к.т.н., доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції). Секретарем екзаменаційної комісії була призначена Галина Головатюк, старший лаборант кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, яка має досвід цієї роботи, бо на кафедрі працює з дня її заснування, а саме з 2011 року. 

  

  

Відразу хочеться відзначити, що здобувачі ОС «Магістр» виявили високий рівень знань, комунікативну компетентність, вміння давати стислі змістовні відповіді, фахово вести дискусію, відповідаючи на запитання членів екзаменаційної комісії, чим приємно вразили голову комісії Володимира Пекера, який в свою чергу відмітив професійне зростання та якість підготовки фахівців особливо у практичній складовій.

Магістри у своїх доповідях продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку фахівця із стандартизації, сертифікації та управління якістю, висвітлили актуальні питання результатів проведених власних практичних досліджень.

Серед найкращих були магістерські роботи:

  1. Ніколаєнко Микола Станіславович «Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2007 в умовах ТОВ «Пирятинський делікатес» Полтавської обл.»;
  2. Нестеренко Олександр Миколайович «Розроблення документованої процедури внутрішнього аудиту на ТОВ «Форест технолоджі» Житомирської обл.»;
  3. Миколенко Олег Олегович «Розроблення елементів FSSC 22000 в умовах ПАТ «Пирятинський сирзавод» Полтавської обл.»;
  4. Костюк Владислава Валеріївна «Розроблення елементів СУБХП в умовах компанії «Yasiona», м. Київ»;
  5. Волошина Юлія Григорівна «Діагностика стану діючої СУЯ та розроблення плану покращення в умовах Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК»;
  6. П’ятецька Вікторія Олегівна «Розроблення стандарту гармонізованого з міжнародним ДСТУ ISO/TS 22002-1:ХХХХ та обґрунтування доцільності впровадження»;
  7. Степанова Вікторія Леонідівна «Розроблення ТУУ «Кондитерські вироби. Круасани з наповнювачами. Загальні вимоги» та обґрунтування стандартизованих показників»;
  8. Мельник Анастасія Вікторівна «Розроблення елементів СУБХП в умовах ресторану «Велюр», м. Київ»;
  9. Пузік Юлія Германівна «Розроблення проекту гармонізованого стандарту «Шавлія сушена. Технічні умови та методи досліджень» і обґрунтування стандартизованих показників»;
  10. Дідик Володимир Петрович «Вивчення технічних вимог до обладнання переробки м’яса та розроблення пропозицій щодо їх покращення»

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Також на кафедрі здобував ОС "Магістр" іноземний студент з Лівії - Алсокніе Мохамед Абдурахман Мохамед. Магістерська робота, темою якої було "Розроблення елементів СУЯ в умовах переробного підприємства" (Development an elements of a quality management system in the conditions og the processsing enterprise) виконувалась і доповідалась англійською мовою. Слушно буде зауважити, що керівником магістерської роботи була доцент кафедри, к.б.н. Наталія Сілонова, яка вже давно читає навчальні курси англійською мовою. 

   

Результати захисту магістерських робіт

Груп

Кількість студентів

Оцінки

Середній бал

5

4

3

2

2

32

19

13

-

-

4,6

 

 

 

 

 

Викладачі та співробітники кафедри

сердечно і щиро вітають випускників з успішним захистом!

Бажаємо подальших творчих успіхів, злетів професійного і

особистісного характеру, натхнення, життєвих перемог!

Нехай ця сходинка на шляху вашої освіти

стане відправною точкою до професійного життя і

спонуканням до саморозвитку й надалі.

Тетяна Розбицька

аспірант кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook