Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової започатковує співпрацю із сільськогосподарським ліцеєм м. Оберне (Франція)

13 грудня 2017 року

     3-8 грудня делегація ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової» в складі директора коледжу Гордієнко О.В., заступника директора з навчальної роботи Петренко Ю.В., головного бухгалтера Васюк О.А. з робочим візитом відвідали сільськогосподарський ліцей м. Оберне (Франція).

     На власному досвіді переконались, що освітня платформа дуального навчання передбачає поєднання формальної освіти і неформального навчання, отриманого на роботі і через роботу. На прикладі сільськогосподарського ліцею ознайомились із системою освіти Франції, структурою навчальних планів та навчальним процесом, системою формування висококваліфікованих педагогічних працівників, поєднанням діяльності роботодавців і навчальних закладів.

      Акцент співпраці агробізнесу Франції і сільськогосподарських ліцеїв поставлений на інновації, науці та підготовці сучасного фахівця.
     Укладання договору про співпрацю та обмін досвідом, сподіваємось, дасть змогу підвищити якість навчального процесу в коледжі, стане поштовхом до розвитку дуального навчання та налагодженню тісних взаємозв’язків з роботодавцями регіону. Адже сучасна ціль здобуття освіти – це професійна дієздатність.

     Одночасно в період децентралізації та створення об’єднаних територіальних громад цікавим і пізнавальним стало вивчення досвіду формування адміністративно-територіального устрою Франції, зокрема відвідування та офіційний прийом в Раді департаментів Ельзасу, зустрічі в Раді Європи та Європейському Парламенті (м. Страсбург) з першим заступником постійного представника України в Раді Європи та його помічником, а також представниками французької асоціації «Привіт дітям Чорнобиля».

Юлія Петренко,
заступник директора з навчальної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook