Профорієнтаційна робота викладачів факультету землевпорядкування на Поділлі

2 грудня 2017 року

      Викладачами факультету землевпорядкування проведено ряд профорієнтаційних заходів у місті Старокостянтинові Хмельницької області.
     Підготовка висококваліфікованих фахівців для землевпорядної галузі можлива лише шляхом залучення найкращих абітурієнтів України. Саме з такою метою доцент кафедри земельного кадастру Тихенко О.В. та доцент кафедри управління земельними ресурсами Тихенко Р.В. зустрілися з учнями випускних класів старокостянтинівських шкіл.

     Про реалізацію своїх можливостей і здібностей випускникам Старокостянтинівської загальноосвітньої школи №4 І-ІІІ ступенів за сприяння директора школи Нелі Мусат повідомив Тихенко Р.В. Він зорієнтовував їх у виборі професії, розповів про наш університет і факультет землевпорядкування.

     Модель освітнього середовища загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 спрямована на виховання в учнів школи любові до рідного міста, громадської позиції та активної життєвої позиції. Тому зустріч із учнями двох одинадцятих класів пройшла досить емоційно, особливо зацікавили майбутніх абітурієнтів перспективи запропонованого фаху та можливості їх реалізації у рідному місті. Тихенко О.В. наголосила на тому, що НУБіП України проводить підготовчі курси, особливістю яких є те, що по закінченню випускники курсів можуть отримати до 10 додаткових балів під час вступу на спеціальність «Геодезія та землеустрій».

     Наступною була зустріч з учнями старших класів Старокостянтинівських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №3 та №6. Їм роздано віддруковану інформацію про перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, буклети про факультет землевпорядкування, листівки з інформацією про підготовчі курси та предметні олімпіади, за участь у яких вони можуть отримати додаткові бали.

     Після цього відбулася зустріч викладачів факультету землевпорядкування Тихенко О.В., Тихенка Р.В., керівництва школи та учнів одинадцятого класу Старокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7. Більше уваги приділено ознайомленню майбутніх випускників з факультетом землевпорядкування, присутнім продемонстровано відеоролики про НУБіП України та факультет землевпорядкування зокрема.

Наталя Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook