Студенти факультету провели виїзне заняття в умовах комплексу з переробки курчат-бройлерів Миронівської птахофабрики

27 листопада 2017 року

Нещодавно відбулося виїзне лабораторне заняття з гігієни первинної переробки тварин і продуктів забою в умовах комплексу з переробки курчат-бройлерів Миронівської птахофабрики приватного холдингу «Миронівський хлібопродукт» зі студентами 5 групи ОС «Магістр» 1 курсу, спеціальність «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Дане підприємство є одним із найбільших в Україні та Європі з виробництва м’яса курчат-бройлерів.  Загальне поголів’я складає більше 40 млн. гол. Забивається на Канівському комплексі з переробки птиці за добу більше 480 тис. голів курчат та курей-бройлерів, і дані потужності весь час зростають. Всього в холдингу виробляється за добу більше 1,5 млн. тонн м’яса птиці, яким забезпечуються потреби України та експортується продукція ще в 90 країн світу.
З роботою комплексу студентів групи ознайомив головний лікар ветеринарної медицини холдингу «Миронівський хлібопродукт», випускник нашого факультету Бойко Євген Борисович. Він детально ознайомив студентів із технологією забою та первинної переробки птиці на даних потужностях, а також із особливостями санітарно-гігієнічних умов функціонування даного виробництва. Окреслив переваги та перспективи роботи молодих фахівців на даному підприємстві.

В подальшому студенти детально ознайомилися з роботою забійно-переробного комплексу та власноруч пересвідчилися у високій якості отриманої продукції, відвідавши безкоштовну столову даного переробного підприємства.

На заключення екскурсії представник холдингу запропонував студентам після закінчення навчання роботу за фахом на даному підприємстві.
 

Доцент к-ри ветеринарно-санітарної експертизи Тютюн А.І.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook