Нічия у зустрічі між НУБіП України та НУФВСУ

23 листопада 2017, 11:14
м. Київ, стадіон НУБіП України

Перший матч другого кола чемпіонату ФАСК (Футбольної асоціації студентів Києва http://fask.com.ua/news/) з футболу серед чоловічих команд сезону 2017-2018 років відбувся 21 листопада 2017 року. НУБіП України другий раз за два тижні приймав у себе, вже у якості господарів поля, Національний університет фізичного виховання та спорту України. Нагадаємо, що першу гру "аграрії" виграли з рахунком 2:0, тому настрій на матч-відповідь у команд був різний.
Гості з перших хвилин намагались заволодіти ініціативою, проте НУБіПУ стримав всі їхні навли на власні ворота і вдало контратакував. Багато боротьби та жовтих карток часто притримувало темп гри, також впливали і погодні умови. Але перший небезпечний момент виник біля воріт НУФВСУ, з флангу класну передачу в штрафний майданчик зробив Сергій Мацапула, де Антон Грішин прийняв м'яч на груди і другим дотиком скинув під удар Вадиму Іщенку, останій сильно пробив в дальній кут воріт, але голкіпер гостей врятував свою команду, перевівши круглого на кутовий удар. Перший тайм закінчився з рахунком 0:0, команди пішли на відпочинок.
Друга половина гри стала більш цікавіша на події. Спочтку НУФВСУ створив декілька небезпечних моментів, а потім і господарі поля відповили взаємністю. Майже вся гра проходила в центрі поля, важко було визначити хто вийде переможцем в цій дуелі. Але на 55-й хвилині, після точного пасу з флангу "інфізовці" вийшли вперед. Це стало поштовхом для НУБіПУ іти ще більшими силами вперед. Гості не могли перейти на половину "аграріїв". Напруга на воротах НУФВСУ тривала до кінця гри, саме настирні дії в нападі дали свої результати, на 75-й хвилині Антон Гришин заробив пенальті, який сам потім і реалізував. Під завершення гри  НУБіПУ мали ще декілька класних шансів для встановлення переможного для себе рахунку, але десь мастерність, а десь, можливо, футбольна доля не дали цьому статись.
Нічийний результат - 1:1, гра була багата на моменти і цікава для вболівальників. Дякуємо гравцям нашої команди за позитивний результат, бажаємо подальших перемог!

Стаття про гру НУБіП – НУФВСУ на сайті ФАСК: «Інфіз» та НУБІПУ розійшлися «мировою»  

Регламент змагань з футболу сезону 2017/2018 рр.

Фото гри Дмитра Івашкова з сайту ФАСК:

Сергій Романчук,

адміністратор футбольної чоловічої збірної команди НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook