Дискусійний майданчик на INNOVATION MARKET

23 листопада 2017 року
Броварський проспект 15, м. Київ, МВЦ

22 листопада 2017 р. на базі Міжнародного Форуму “INNOVATION MARKET” проведено круглий стіл за напрямками «Екологічні витрати VS Екологічний ефект» та «Екологічний аудит і екологічний менеджмент - тягар або основа інноваційної діяльності підприємства в світлі євроінтеграційних процесів».  Модераторами виступили запрошені представники Мінекономрозвитку, Мінприроди, Мінфіну, Антимонопольного комітету України, а також органів місцевої влади, представники великих промислових виробництв.

 

Як зазначає, майже на кожному засіданні, ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, щодо процесу збереження енергії та її ефективного використання тому що до цього нас змушує карколомне підвищення цін на комунальні послуги. І тут уже мова про звичайну економію не йдеться, мусимо вживати кардинальних заходів з впровадження сучасних підходів до енергозбереження. Тому у заході прийняли участь представники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а саме доценти кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Наталя Мєдвєдєва та Володимир Шапошнік, аспірант Тетяна Розбицька і магістри Юлія Пузік, Владислава Костюк, Ірина Головко, Володимир Дідик, Олександр Нестеренко,  Тетяна Марченко, Надія Кузьомко.

Позитивний відгук отримали доповіді представників провідних організацій та промислових виробництв. Ірина Вербіцька – керівник Департаменту з екологічної безпеки «ДТЕК Енерго» розповіла про «Екологічний податок: джерело фінансування  природоохоронних заході».

Яскравим прикладом для наслідування щодо залучення інвестицій з екологічного проекту представив ПАТ «Запоріжсталь»«Впровадження сучасних технологій очищення на по зниженню викидів в атмосферу».  Досвідом з сертифікації систем екологічного та енергетичного менеджменту поділилися представники TMS TUV SUD Олена Бортник та Павло Петрик.

 

Круглий стіл було проведено за підтримкою GREEN MIND, Всеукраїнської громадської організації «Жива планета», група Метінвест.

http://www.greenmind.com.ua/images/2017/2017-11-08-04.jpg    http://www.greenmind.com.ua/images/2017/2017-11-08-14.jpg    http://www.greenmind.com.ua/images/2017/2017-11-08-07.jpg

 

Наталя Мєдвєдєва

доцент кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook