Чемпіонат Києва з футболу серед студентів сезону 2017-2018 років

19 листопада 2017, 23:56
м. Київ

НУБіП України закінчує перше коло чемпіонату міста Києва з футболу серед студентів з гарним настроєм!
Останній тур першого кола чемпіонату Києва з футболу серед студентів збірна НУБіП України 16 листопада 2017 року приймала на своєму футбольному полі збірну НУФВСУ, хоча номінальними господарями виступали гості. Ці команди неодноразово зустрічались між собою в попередні роки, але позитивний результат змогли «аграрії» добитися тільки зараз.
Перший тайм розпочався дуже жваво, НУБіПУ відразу ж перейняв ініціативу і пішов вперед великими силами. Номінальні гості створили декілька небезпечних моментів біля воріт «інфізу», але десь забракло майстерності і влучності, а десь везіння. Але вже на 15-й хвилині, скориставшись помилкою голкіпера, Антон Гришин виводить НУБіПУ вперед – 0:1. Проте НУФВСУ швидко міг вирівняти становище, на 20-й хвилині вони отримали право на пенальті, який з цілковитою впевненістю майстерно відбив Ярослав Копанєв.  Після цих подій наступило певне затишшя і обидві команди пішли на перерву з різним настроєм.
Другий тайм знову почався з більш впевненою грою «аграріїв», спочатку Сергій Мацапула пробив здалеку, але вдало зреагував голкіпер «фізкультурників», потім Сергій Шишкін мав шанс на взяття воріт, а вже на 53-й хвилині, той же Гришин оформив «дубль» після класної комбінації, яка розпочалась ще із захисних дій Івана Мазепи, котрий відібрав м’яч на власній половині і довгою передачею віддав його на Мацапулу, а той вже перепасував круглого на автора «дублю» - 2:0 і ніяких підстав а те, що НУБіП України може поступитись в чомусь НУФВСУ. Номінальні господарі програли як тактично так і в мотивації.
Отож, вітаємо підопічних Віктора Яічника, який після першого кола Чемпіонату впритул наблизився до трійки лідерів (3-тє місце НУФВСУ), і тепер потрібно лише подальші перемоги, щоб завоювати призові місця Чемпіонату ФАСК, чого ми їм і бажаємо!
До речі, в понеділок 20.11.2017, о 14:00, на стадіоні НУБіП України відбудеться вже матч-відповідь між цими командами, тому всіх любителів футболу запрошуємо переглянути цей матч і підтримати наших хлопців.

Стаття про гру НУБіП України – НУФВСУ на сайті ФАСК: НУБіПУ здолали третю команду Вищої ліги

Змагання серед студентських команд міста Києва проводить Футбольна асоціація студентів Києва (ФАСК)

Програма організації та проведення чемпіонату, першості та кубків з футболу та футзалу серед студентських команд міста Києва

Регламент змагань з футболу сезону 2017/2018 рр.

Турнірна таблиця

 

Фото гри з сайту ФАСК:

 

 

Сергій Романчук,

адміністратор футбольної чоловічої збірної команди НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook